Scroll voor meer

Synergie door samenwerking en betrokkenheid

Transparantie, een hands-on mentaliteit en vertrouwen staan centraal binnen tB investments, een onafhankelijke investeerder met een Achterhoeks familiair karakter. Als onderdeel van de single family office tB capital zijn we gericht op het krachtig en gestructureerd beheren en organiseren van het vermogen. We zijn een platte organisatie met een open cultuur, zonder drempels en met jarenlange ervaring in de ontwikkeling van vastgoed. Ook participeren we door middel van diverse Nederlandse en buitenlandse private equity-fondsen in ondernemingen.

Krachtig team

Doelmatig investeren en ontwikkelen is alleen mogelijk met de juiste mensen. Ons krachtige team vult elkaar goed aan. Ieder heeft zijn eigen specialiteit: ervaren ondernemers, experts in vastgoed en private equity en financiële en fiscale specialisten. Dankzij onze platte structuur en onze flexibele, transparante en betrokken aanpak kunnen we snel beslissingen uitvoeren en kort op de bal spelen.

Versnellen en versterken

We investeren in verbinding en samenwerking, want dat is de sleutel tot succes. In een ontwikkelproject denken we vanuit onze vastgoedachtergrond met een kritische blik mee met financiële en fiscale structurering, optimalisatie van de engineering en uitbesteding van bouwwerkzaamheden. Daarbij zetten we ons netwerk maximaal in. Joint ventures faciliteren we op fiscaal, financieel, bouwkundig, strategisch en organisatorisch gebied. Daarbij hebben we één doel: elkaar en projecten versterken en versnellen.