Scroll voor meer

Doetinchem, Havenstraat 138a – winkelruimte

Te huur ca. 1.380 m² winkelruimte, gelegen op woonboulevard Oost te Doetinchem, op een prominente zichtlocatie direct aan de afrit A18.
Op deze PDV zone zijn tevens gevestigd Tuinmeubelen Outlet, Gamma, Thuisin van der Woude, Praxis, Carpet Right, Prominent, Wormskamp, Office Centre en restaurant My Wereld. Huurder kan in overleg met verhuurder een entree realiseren met een geheel eigen identiteit.

Indeling

ca. 1.380 m2 op de begane grond, naast de Gamma.

Bestemming

Het object is gelegen in het bestemmingsplan Bedrijventerrein Verheulsweide 2008 met als bestemming Detailhandel, uitsluitend in de vorm van perifere detailhandel en detailhandel in volumineuze goederen.

Bereikbaarheid

Boulevard Oost is goed bereikbaar en op zeer korte afstand van de op- en afrit van de snelweg A18.

Parkeren

Er zijn voldoende (gratis) parkeermogelijkheden aanwezig (ca. 375 stuks) op het gemeenschappelijke voorterrein.

Voorzieningen

– Casco op te leveren ruimte
– In overleg met verhuurder is naar wens van huurder een entree met eigen identiteit te realiseren

Huurprijs

Op aanvraag.

Servicekosten

Het gehuurde is voorzien van eigen aansluitingen voor water en elektra. Leveringen en diensten (servicekosten) dienen nader overeengekomen te worden.

Huurtermijn

5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar, verhuurder is bereid mee te denken in flexibele huur termijnen.

Huuropzegtermijn

12 maanden, doch afhankelijk van de overeen te komen huurtermijn.

Betalingen

Huur- en servicekosten inclusief btw per kwartaal of maand vooruit.

Aanvarding

In overleg, doch op korte termijn bespreekbaar.

Omzetbelasting

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een (beperkte) opslag op de huurprijs worden berekend.

Zekerheidstelling

In het geval van een ‘standaard’ situatie dient huurder een bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met eventuele servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na huuringang.

Bijzonderheden

De bedrijfsruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Disclaimer

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Heeft u interesse of vragen, neem dan contact op met Franken Vastgoed telefoonnummer 0314-646610″.